Navijači Srbije na treningu “orlova” policiju gađali bakljom (VIDEO)

Nogomet 12. jun 202421:23 0 komentara
screenshot/Nova.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije priprema se za početak Evropskog prvenstva, ali od svog dolaska reprezentativci Srbije i njihovi navijači jednostavno nemaju mira.

Nakon što se jučer ispred hotela gdje su smješteni reprezentativci Srbije dogodio incident, danas se na treningu “orlova” dogodio novi.

Naime, tokom treninga reprezentacije Srbije jedan mladi navijač utrčao je na teren kako bi zagrlio napadača Dušana Vlahovića. Nakon što je napadač Juventusa odbranio dječaka od pripadnika osiguranja, nekoliko trenutaka kasnije je policija ipak morala da isprati navijača van terena.

U jednom trenutku, dok se to dešavalo, sa tribina je doletjela baklja koja je bila namijenjena pripadnicima policije. Na sreću, nije pogodila ni mladog navijača, niti pripadnike reda.

Fudbalska reprezentacija Srbije igrat će svoj prvi meč na EURO 2024 protiv Engleske 16. juna, četiri dana kasnije protivnik će im biti Slovenija, a 25. juna odigrat će posljednji meč grupne faze takmičenja.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen predstojećem Evropskom prvenstvu i osvojite vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

JOŠ SPORTA

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!