Portugalski novinar rasplakao Pepea: Hvala ti za sve (VIDEO)

Nogomet 07. jul 202409:31 0 komentara
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Poslije davanja izjave u mix zoni neposredno nakon poraza od Francuske na penale u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Njemačkoj, Pepe se rasplakao kad mu je portugalski novinar izrekao zahvalnost za igre u dresu njegove zemlje.

„Ne znam šta ćeš da odlučiš, hoćeš li nastaviti da igraš ili ćeš se povući. Prije tog trenutka, želio bih da ti čestitam u ime Portugalaca, a ne sumnjam da će i oni to učiniti, za tvoju fantastičnu karijeru i istrajnost za selekciju“, zagrlio je novinar 41-godišnjeg defanzivca koji nije mogao da zadrži suze.

Pepe, čije je pravo ime Kepler Laveran de Lima Ferreira, postao je najstariji igrač na šampionatima Starog kontinenta. Za Portugal je igrao 141 put i dao osam golova, osvojio EP 2016. u Francuskoj i Ligu nacija 2019.

Rođeni Brazilac došao je u Portugal 2001. kad je potpisao za Maritimo, 2004. je otišao u Porto, a državljanstvo nove otadžbine dobio je 2007. Igrao je na pet izdanja šampionata Evrope, na svakom od EP 2008. Nije propuštao ni planetarne smotre, a igrao je na svakoj od 2010. i 2022.

Kad je riječ o klupskoj karijeri, Pepe je najdublji trag ostavio u dresu madridskog Reala, gde je došao na leto 2007. Sa španskim velikanom osvojio je po tri pehara Primere i Lige šampiona.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!