Remi Lazija i Milana, lud preokret Napolija

Nogomet 31. aug 202423:03 0 komentara
REUTERS/Alberto Lingria

Dve izuzetno dramatične i uzbudljive utakmice u trećem kolu italijanske Serije A, pogotovo u Napulju...

Bez pobjednika u Rimu, ali mnogo uzbuđenja i sjajnih golova u duelu Lazija i Milana, Utakmica na rimskom Olimpicu završena je rezultatom 2:2 (0:1).

Počelo je prvijencem reprezentativca Srbije Strahinje Pavlovića u dresu Rossonera. Američki internacionalac Christian Pulišić izveo je korner, a srpski defanzivac bio najviši u skoku i udarcem glavom matirao domaćeg golmana Ivana Provedela.

Nebeskoplavi su proekrenuli rezultat za samo četiri minuta u drugom poluvremnu golovima Valentina Castellanosa i Bulaja Dia, u obje situacije veliki posao obavio dvostruki asistent brzonogi Nuno Tavares.

Novi trener Milana Paulo Fonseca odmah je reagovao i u 71. minutu ubacio četvoricu novih igrača, Rafu Leaa, Tammyja Abrahama, Tea Hernandeza i Yunusa Musaha i samo minut kasnije prva trojica su učestvovala u izjednačujućem pogotku. Strijelac je bio Leao na dodavanje Abrahama.

U drugoj utakmici večeri Napoli je posle ludog preokreta pobijedio Parmu sa 2:1. Gosti su vodili sve do 90+2. minutu kada je novi golgeter Napolitanaca Romelu Lukaku izazvao vulkan oduševljena na stadionu „Diego Maradona“.

A možete tek da zamislite kako je bilo kad je pet minuta kasnije Franck Anguissa donio sva tri boda za novi tim Antonija Contea!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!