U Srbiji nisu nezadovoljni učinkom na Euru: Piksi ostaje selektor Orlova

Nogomet 12. jul 202413:21 0 komentara
REUTERS/Wolfgang Rattay

Dragan Stojković Piksi je dobio povjerenje da i u predstojećem periodu predvodi Srbiju nakon što je na Evropskom prvenstvu osvojio dva boda i takmičenje u grupi C završio na posljednjem mjestu.

To je, ipak, uvjerilo čelnike Fudbalskog saveza Srbije da je izbor bio pravi i da bi trebalo dati mu povjerenje da nastavi posao.

Fudbalski savez se oglasio saopštenjem.

“Održana je sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije putem video-konferencijske veze i donijeto je nekoliko važnih odluka.

Nakon detaljnog izvještaja selektora “A“ reprezentacije Srbije o učešću na Prvenstvu Evrope u Njemačkoj IZVJEŠTAJ SELEKTORA A TIMA , potvrđeno je povjerenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom, a to je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija gdje će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na Prvenstvo svijeta u SAD-u, Meksiku i Kanadi 2026. godine.

Izvršni odbor je jednoglasno usvojio izvještaj selektora Stojkovića koji je predsjednika Džajića i članove najodogovornijeg tijela naše fudbalske organizacije upoznao sa planovima u narednom periodu i činjenicom da će već u septembarskom terminu doći do značajnih promjena u igračkom kadru naše “A“ reprezentacije.

Sredinom avgusta, selektor Stojković bit će na raspolaganju predstavnicima medija za odgovore na sva pitanja. Podsjetimo, našu “A“ reprezentaciju prve obaveze u novom ciklusu Lige nacija očekuju u septembru protiv Španije u Beogradu i Danske u Kopenhagenu.

Izvršni odbor FSS prihvatio je prijedlog Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije da u sezoni 2024/25 svaki klub mora da ima dva bonus igrača u svojoj postavi.

Usvojene su Propozicije takmičenja za prvenstvo Super i Prve lige za takmičarsku sezonu 2024/25.

Donijeta je odluka o izboru članova Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije koju će činiti predsjednik Dejan Santrač i članovi Boško Jovanetić, Milan Jeremić, Branko Pavlović i Vladimir Nedeljković“, stajalo je u saopštenju.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!