Biber za N1: Dat ću ono najbolje od sebe, vjerujem da će svi naši borci ostaviti srce u ringu

Ostali sportovi 26. jun 202411:25 > 13:03 0 komentara

Nakon što je prošle godine proslavio 30 godina postojanja, K1 u četvrtu deceniju kreće sa velikim izazovima a na tom putu stiže i u glavni grad Bosne I Hercegovine 29.juna u Sarajevu u dvorani Mirza Delibašić dolazi K1 World Grand Prix, a tim povodom gost N1 bio je jedan od najboljih bh. kickboksera Haris Brko Biber.

Biber se na samom početku osvrnuo na ovu manifestaciju.

“Za ovaj grad, da su dobili čast da budu jedni od gradova i država gdje će doći K1 World Grand Prix je velika stvar. Pozvao bih sve naše građane da nas podrže. Volio bih svi da dođu i podrže jer gledam kada god se nešto održava i u Srbiji i Hrvatskoj. Svi se skupe i podrže jedni druge. Nadam se da će i nas”, istakao je Biber.

Kaže kako je zadovoljan pripremama i da spreman dočekuje svoj meč.

“Pripreme su završene. Mogu reći mukotrpno sam radio. Sinoć sam odradio prvi trening, možda sutra ‘upucavanje’ lagano i sve je završeno. Radio sam vrijedno. Bilo je tu i iskušenja, ali sve se prevazišlo i završilo. Jedva čekam subotu i da pokažem sebe u najboljem svjetlu. Nadam se kako su i svi naši borci i da će ostaviti srce u ringu”, rekao je sjajni bh. borac.

Biber će snage odmjeriti sa crnogorskim borcem Mihailom Ćulafićem, a ističe kako je spreman za sve izazove.

“Čim je on mene izazvao znači da se radi o protivniku koji ima velike želje i želi me pobijediti u mom gradu. To je poručio i kroz medije. Rekao je da će me pobijediti u mom gradu, po mojim pravilima. Ja ga čekam na vaganju i u ringu. Ja ću mu poručiti da ga čekam u petak, ali i subotu. Vidjet će ono najbolje od mene”, rekao je Biber.

Bio je učesnik i K1 World Grand Prixa koji je prije osam godina održan u Tuzli. Tada je sa 19 godina pobijedio 14 godina starijeg borca.

“Koliko je iskustvo dobro, ima tu i pritiska. Imam previše iskustva i mečeva, ali neću dozvoliti da me pritisak savlada. Pružit ću ono najbolje što želim u ringu. Ta borba nosi posebne emocije i sjećanja. Tada sam tek krenuo na fakultet, a dobijem čast da budem najmlađi učesnik. Tada sam bio član borilačkog kluba Gazija. Taj meč me gurnuo naprijed i pružio mi nove prilike”, kaže Biber.

Kompletno gostovanje bit će dostupno uskoro…

Uz N1 igrajte fantasy posvećen aktuelnom Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!