Pariski skandal: Serenu nisu pustili na ručak u popularnom restoranu

Tenis 08. aug 202415:25 0 komentara
Jonathan NACKSTRAND / AFP

Iako riječ rasizam niko zvanično nije pomenuo, nema dileme da je mnogima pala na pamet, kada je Serena Williams na društvenim mrežama objavila šta joj se dogodilo u jednom skupom pariskom hotelu u kome je bila gost.

“Nisu me pustili na ručak na vrhu hotela, kako bih sa djecom mogla da jedem u praznom restoranu. Prvi put u životu mi se ovo dogodilo”, otkrila je, ali se, naravno, nije na tome završilo.

U nedavnom izboru ESPN-a, najbolja sportistkinja ovog vijeka napravila je veliki haos od svega, tako da su predstavnici hotela morali da upute javno izvinjenje.

Njihovo viđenje situacije je donekle drugačije, jer oni tvrde da su svi stolovi bili rezervisani. Takođe, tvrde da je Sereni bio ponuđen alternativni restoran na drugom spratu, ali je ona bila toliko ljuta da je odbila i odmah napustila krov.

Objašnjenje kelnera je bilo da nije prepoznao legendarnu Amerikanku jer je nosila dugu plavu periku, a njoj nije ni na kraj pameti palo da rezerviše sto.

Međutim, to nije sve. Serena će zaista dugo pamititi ovu Olimpijadu, duže nego one na kojima je osvajala zlatne medalje, sama ili sa Venus. Prvo se jedva spasla pada u Senu tokom ceremonije Otvaranja Igara. Potom su njenog muža u TV prijenosu proglasili za čovjeka koji joj pridržava kišobran, jer ga nisu prepoznali.

Inače, šampionka 23 grand slama je od početka Olimpijade u Parizu i bodri američke sportiste. Gledala je i finalni duel između Novaka Đokovića i Carlosa Alcaraza a mnogi je večeras očekuju na polufinalnom dvoboju srpskih i američkih košarkaša. Ona je odličan prijatelj sa LeBronom Jamesom i Kevinom Durantom.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!