Šampionku Wimbledona muž ostavio nakon tragedije: Uzeo joj je čak i voljenu mačku

Tenis 24. apr 202414:59 0 komentara
instagram

Markéta Vondroušová je postala teniska senzacija kada je prošle godine osvojila Wimbledon, a od tada je i njen privatni život u fokusu javnosti. Ipak, u njemu od tada nikako ne cvjetaju ruže.

Češka teniserka se udala 2022. godine za Štepana Šimeka, bivšeg tenisera, ali je brak ubrzo pukao.

Bili su zajedno od 2016. godine i djelovalo je da joj je on pravi oslonac, ipak…

Štepan se odselio iz stana, a sa sobom je ponio i voljenu sfinks mačku Frenkija.

“Definitivno nisam sretna u posljednjih nekoliko sedmica. Moj brak sa Štepanom završio se prije nekoliko sedmica, prekinuli smo. On se odselio s mačkom. Jednostavno nam nije išlo. Nije bilo ono što smo oboje zamišljali, pa smo se dogovorili da više nećemo biti zajedno. Sada formalno rešavamo razvod, sve smo već dogovorili“, ispričala je Čehinja.

Ona je nedavno doživjela tragediju kada joj je preminuo djed koji je bolovao od raka. Došla je sa Indian Wellsa i provela nekoliko posljednjih dana sa njim.

“U Americi sam saznala da mu više nije dobro pa sam željela ponovo da ga vidim i pozdravim se s njim, Jako mi je drago što sam stigla na vrijeme. On je i dalje osećao da smo povezani. Moj djed je bio osoba koja je bila uz mene na početku moje teniske karijere, bio je tu za sve važno. Bez njega nikada ne bih postigla ovo što sam napravila u svojoj karijeri,“ završila je ona.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!