Milorad Dodik o fotografiji koju je pokazao Dragan Mektić

Vijesti 23. jan 201822:02 > 22:07
N1

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić je na nedavno održanoj pres-konferenciji pokazivao fotografije pripadnika Srbske časti kako marširaju ulicama Banjaluke.

Na jednoj od fotografija, kako je kazao Mektić, nalazi se i Igor Dodik, sin predsjednika RS Milorada Dodika.

“Mene će tužiti zbog ovoga, neka me tuže. Ne želim da budem dio ove priče. Želim regularne državne institucije i vladavinu prava. Ne bojte se, ako im budemo pustili, prvo će zakucati na moja vrata, ali će doći i vama. Ko je siguran od ovih ‘humanitaraca’? Da ne bude da Mektić priča i izmišlja, evo kakav odnos imaju prema Aleksandru Vučiću u Srbiji. Evo ih u Gospodskoj ulici u Banjaluci, šamaraju ljude ulicom, trebate bježati u haustore. Ovaj pognute glave je Igor Dodik, sin Milorada Dodika”, kazao je tada Mektić.

Dodik je rekao da politički može da prihvati atak na njega, ali da ne može da prihvati da je “atak na porodicu do te mjere da izgubi svaku vrstu smisla”.

“Nevjerovatno, moj sin ide kroz grad, ide neko ispred, vidi se da on ide sasvim drugim putem, da on veze nema s tim i oni to uslikaju i kažu `on je blizak nekima i drugo`. Traga se da se spekuliše i to je loše”, istakao je Dodik.