Alisa Mutap prijavila Muriza Memića, on za N1 odgovara: Ni ja nisam siguran

Vijesti 05. dec 202214:06 1 komentar
N1

Muriz Memić dao je izjavu nakon što ga je Alisa Mutap prijavila za ugrožavanje sigurnosti. On za N1 objašnjava da on nikada nikome pa i njoj uputio nikakve prijetnje.

Memić objašnjava da ga je Mutap prijavila zbog ugrožavanja sigurnosti zbog njegovih televizijskih izjava te ističe da on je legalista i da nikome pa i njoj nije prijetio.

“Ni ja se ne osjećam sigurno jer ubice mog djeteta još nisu otkrivene, slobodno šetaju gradom”, kazao je Memić za N1.

Također, Memić navodi da Alisa niti njena porodica nisu insistirali da nadležno tužilaštvo utvrdi kako je ona te noći dobila amneziju.

“Vrhovni sud FBiH utvrdio je da nije bila saobraćajna nesreća i onda poslije sarajevsko kantonalno tužilaštvo nije ništa uradilo”, naveo je Memić.

Podsjećamo, ranije je Alisin otac Zijad Mutap kao  i policajac Hasan Dupovac podnijeli su krivičnu prijavu protiv Memića zbog ugrožavanja sigurnosti.

Zijad Mutap i Hasan Dupovac podnijeli krivičnu prijavu protiv Muriza Memića

Zijad Mutap, njegova kćerka Alisa, policajac Dupovac, Josip Barić i Muamer Ožegović prvostepenom presudom Suda Bosne i Hercegovine oslobođeni su odgovornosti da su djelovali kao organizirana kriminalna grupa s ciljem prikrivanja dokaza o načinu na koji je Dženan Memić zadobio teške tjelesne povrede opasne po život 8.2.2016. godine, uslijed kojih povreda je preminuo.

Zijad Mutap i ostali oslobođeni u predmetu “Dženan Memić” (FOTO)

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare