Banjaluka dobija besplatan parking?

Vijesti 17. aug 202316:14 0 komentara
N1

Saga oko novog cjenovnika parkinga u Banjaluci i danas je aktuelna. Nakon što je predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković protiv gradonačelnika podnio krivičnu prijavu zbog, kako tvrdi, nezakonite odluke o poskupljenju parkinga o svemu se oglasio i Draško Stanivuković.

“Donosim odluku, pravilnik 10 dana besplatan parking da Dajić i njegova grupa postenjačina uzvrše pritisak na Elektrokrajinu da se smanji cijena električne energije”, rekao je Stanivuković najavljujući odluku za sutra.

On je istakao da je to pokazatelj da je Banjaluka spremna da se odrekne prihoda od naplate parkinga ukoliko SNSD na državnom ili nivou Republike Srpske na bilo koji način snizi troškove života građana.

“Oslobodite nas skupe struje, Banjaluka odmah ima troškove manje za osam miliona godišnje, odmah se odreknemo parkinga”, rekao je on.

Kako je rekao, tih deset dana, prilika su SNSD da pokaže dobru volju. Odbacio je krivičnu prijavu, ističući da je vjerovatno pisana u Univerzitetskom kliničkom centru čiji direktor je Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka.

Stanivuković je takođe ponovio da je po zakonu imao pravo na donošenje odluke o poskupljenju parkinga bez Skupštinske većine, napominjući da su pravilnike samostalno mijenjali i njegovi prethodnici.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!