Centrotrans pruža podršku naporima za pomaganje nastradalim područjima u BiH: Oni koji trebaju prijevoz, neka nam se obrati

Vijesti 04. okt 202417:03 0 komentara
Centrotrans / Ilustracija

U svjetlu razorne prirodne katastrofe koja je pogodila Bosnu i Hercegovine, gdje su poplave odnijele ljudske živote i uništile ceste, željezničku infrastrukturu i naselja, kompanija Centrotrans poduzela je mjere za pomoć pogođenom stanovništvu.

“Centrotrans, kao društveno odgovorna kompanija, odmah je poduzela mjere kako bi doprinijela svim naporima za pomaganje ugroženim područjima. Kroz saradnju sa Zavodom za transfuzijsku medicinu FBiH, Centrotrans organizuje dobrovoljno darivanje krvi za uposlenike, koji će, kao i obično, pokazati svoju veliku solidarnost i humanost koja nikad ne izostaje u zahtjevnim vremenima. Ovaj plemeniti čin će pomoći onima kojima je najpotrebnija medicinska podrška u ovim teškim trenucima”, navode iz kompanije.

Također, Centrotrans poziva sve one koji organiziraju akcije za pomoć na terenu, a kojima je potreban prijevoz, da se obrate našoj kompaniji kako bismo obezbijedili prijevoz volontera do pogođenih područja.

Poziv vrijedi za organizovane grupe iz Sarajeva koje broje 35-40 volontera. Organizacije se mogu javiti svaki dan na broj 062/801-904, u periodu od 8 do 15 sati.

Pored toga, kompanija će dati i finansijsku podršku čim se procijeni razmjer štete izazvane poplavama i identificiraju najpotrebnije aktivnosti za oporavak i normalizaciju života na pogođenim područjima.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!