Dan uživo: Debata svih kandidata za gradonačelnika Tuzle

Vijesti 03. feb 202311:14 0 komentara
N1

Ne propustite još jedno izdanje emisije Dan uživo, od 16 do 18.30h. Danas gledajte:

Jesu li opravdane kritike na račun Elmedina Konakovića nakon sastanka s Dodikom u Banjaluci?  Imaju li u bloku SDA-DF odgovor na gubitak vlasti, ili se spremaju za veliki comeback? Može li se formirati Vlada Federacije BiH bez ove dvije stranke? Hoće li biti smijenjen šef OSA-e Osman Mehmedagić? Za Dan uživo govori Albin Zuhrić, izaslanik u Domu naroda FBiH (DF).

Dva dana su ostala do nedjeljnih prijevremenih izbora u nekoliko bh. gradova. Danas ne propustite debatu svih šest kandidata za gradonačelnika Tuzle: nezavisnih kandidata Derviša Čička, Mirnesa Ajanovića, Halida Žigića i Almira Arnauta, te kandidata SDP-a i Naše stranke Zijada Lugavića i Omera Berbića.

Sportski gost je jedan od najboljih nogometaša, koji su igrali za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Šesti je po broju nastupa za Zmajeve, a bio je član nekih od najvećih nogometnih klubova na svijetu. Danas brani za engleski Everton. O sportskom životu, Evertonu, Premier ligi, reprezentaciji Bosne i Hercegovine, ali i razvoju mladih golmana, gost Dana uživo iz Liverpoola je Asmir Begović.

Vaš je domaćin danas, Boris Brezo.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!