Đorđe Milićević, Srđan Mandić, Dino Mustafić i Edin Isanović u Danu uživo

Vijesti 17. jun 202413:24 0 komentara
N1

U prvom ovosedmičnom izdanju "Dana uživo" donosimo reakcije na izjavu predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisa Bećirovića kako proruske snage ugrožavaju mir u zemlji, uživo smo u Njemačkoj, na Evropskom prvenstvu u fudbalu...

Nakon što je juče, na sjednici Glavnog odbora SDS-a odlučeno da ova stranka na oktobarske izbore izlazi sa sufiksom “Volja naroda” – naš gost je član Predsjedništva SDS-a, načelnik opštine Šamac, Đorđe Milićević. Govorimo o problemima stranke sa američkom stranom listom, nastupu na lokalnim izborima, ali i najavi Milorada Dodika kako se Dan RS ubuduće neće proslavljati 9. januara, nego 15. februara.

U KS formirana Trojka 2, dok se prvobitna Trojka ljulja iz temelja. Hoće li turbulencije u opštini Centar dovesti u pitanje funkcionisanje koalicije SDP – NIP – NS, zašto smatra da zaslužuje još jedan mandat na čelu ove lokalne zajednice, kako komentariše zastoj BiH na evropskom putu – pitamo Srđana Mandića, načelnika sarajevske opštine Centar.

Aktuelne teme, od priče o razvlašćivanju OHR-a, preko krize u funkcionisanju bh. vlasti, do prepiski na društvenim mrežama između ministra odbrane u Savjetu ministara BiH i kantonalnog zastupnika vezano za namjensku industriju – komentarišemo sa rediteljem, direktorom Narodnog pozorišta Sarajevo, Dinom Mustafićem. Rezimiramo i pozorišnu sezonu na izmaku, razgovaramo o trećem izdanju programa “Kultura na ulice!”.

Četvrti je dan 17. Evropskog prvenstva u fudbalu. Osvrt na dosadašnje mečeve dajemo sa sportskim novinarom Edinom Isanovićem. Donosimo i njegova predviđanja raspleta po grupama, ali i završnice takmičenja, koje se ove godine održava u Njemačkoj.

Sa vama od 16:15 do 18:15h Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!