Dodik se upisao u knjigu žalosti u Banjaluci

Vijesti 05. maj 202313:57 0 komentara
N1

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik upisao se u knjigu žalosti u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci koja je otvorena povodom ubistva osmero učenika i radnika obezbjeđenja u školi u Beogradu, te poručio da se mora raditi na tome da se obezbijedi stabilnost.

“Teški dani za Srbiju, za Republiku Srpsku, za srpski narod u cjelini i za svakog čovjeka. Ovo što se dešavalo u dva navrata svakako je nešto što niko nije očekivao. I mi smo ovdje u Republici Srpskoj i ja lično već izjavio saučešće predsjedniku gospodinu Vučiću i svim porodicama stradalih”, kazao je Dodik.

Dodao je da zbog dvije tragedije, koje su se dogodile u protekla dva dana u Srbiji, osjeća veliku tugu i žalost, kao i zbog načina na koji se to izdešavalo.

“To je posljedica savremenog načina života”, istaknuo je.

Izjavio je i da u ovim danima tuge saosjeća sa porodicama poginulih i svim ljudima u Srbiji.

“Moramo svi zajedno činiti koliko možemo da se to više ne dešava i da obezbijedimo stabilnost”, rekao je Dodik.

U pucnjavi u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu u srijedu, 3. maja, ubijeno je osmero učenika i portir, a šestero djece i nastavnica su ranjeni. Policija je uhapsila učenika te škole K.K. koji je počinio ovaj zločin.

Kod Mladenovca je noćas u pucnjavi ubijeno osam ljudi, a 14 je ranjeno. Poslije višesatne opsežne potrage uhapšen je osumnjičeni U.B.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!