Dva bh. grada se našla na listi najjeftinijih evropskih lokacija za odmor u paru

Lifestyle 07. mar 202312:10 0 komentara
Tuzla / DRON.BA

Istraživanje koje je proveo tim iz Jersey Island Holidaysa donosi 15 najjeftinijih lokacija za putovanje u paru.

Zaželjeli ste se putovanja, a ne želite cijelu plaću potrošiti na samo jedan bijeg u nepoznato? Ne brinite, jer istraživanje koje je proveo tim iz Jersey Island Holidays-a donosi 15 najjeftinijih lokacija za putovanje u paru, prenosi Metro.

Planirate putovanje u Tursku nakon razornih potresa, šta trebate znati?

Na vrhu ove liste našao se glavni grad Crne Gore – Podgorica. Naime, dvodnevni odmor za dvije osobe u ovom predivnom gradu iznosi 250 eura. Ova cijena uključuje prosječnu cijenu avionskih karata za dvije osobe, dva noćenja, romantičnu večeru od tri slijeda te izlete. Također, taksi za dva dana tamo će iznositi oko pet eura, dok je spomenuta večera za dvoje samo 25 eura.

Skoplje u Sjevernoj Makedoniji zauzelo je drugo mjesto, s prosječnom cijenom oko 300 eura. Večera u tri slijeda ondje je čak nešto jeftinija nego u Podgorici i iznosi 23 eura, ali je alkohol skuplji i iznosi 15 eura. I Debrecen i Szeged u Mađarskoj također su jeftini za dvodnevni bijeg, a oba iznose putovanja koštaju oko 340 eura.

Top 15 najjeftinijih izleta u europske gradove za parove:

– Podgorica, Crna Gora
– Skopje, Sjeverna Makedonija

– Debrecen, Mađarska

– Szeged, Mađarska
– Varšava, Poljska
– Sofija, Bugarska

– Lublin, Poljska
– Tuzla, Bosna i Hercegovina

– Beograd, Srbija
– Prag, Češka Republika

– Priština, Kosovo
– Niš, Srbija
– Kišinjev, Moldavija

– Banja Luka, Bosna i Hercegovina

– Vilnius, Litva

Istraživanjem su obuhvaćeni i najskuplji europski gradovi za romantični dvodnevni bijeg i, iskreno, nismo pretjerano iznenađeni. Najskuplji je Zug u Švicarskoj s prosječnom cijenom od 1150 eura. Najveći trošak iznosi 355 eura za smještaj, dok letovi u prosjeku koštaju 300 eura, a jedna večera u tri slijeda koštat će vas 120 eura. Na drugom mjestu je Zürich, također u Švicarskoj, s prosječnom cijenom od 1130 eura, prenosi Poslovni dnevnik.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!