Emotivna poruka kćerke Bakira Spahića koji je stradao u nesreći kod Kaknja: Ne može pod kožu koliko boli…

Vijesti 03. sep 202420:44 1 komentar
Facebook

Vlasnik kompanije "Delta Petrol" Bakir Spahić i njegov brat Sudan su među četiri osobe koje su jučer poginule u mjestu Lipničko brdo, između Kaknja i Vareša.

Bakirova kćerka Aida Redžepagić se oglasila na društvenim mrežama gdje je uputila emotivnu poruku.

“Moj tata više nije s nama. Ne može pod kožu koliko boli… Jedina utjeha u svemu je što je živio punim plućima: putovao, smijao se, pjevao i plesao, obišao planina za prosječnih 20 života! Jutros me dočekalo na stotine poruka, hvala vam svima, nemam snage odgovoriti, ali svaka mi znači.

Pola od tih poruka dolazi od ljudi koji mi pričaju koliko im je moj tata značio ili na neki način pomogao. Takav je oduvijek bio, najveći, a najtiši altruista kojeg sam ikada upoznala. Bez ijedne riječi javno.

Kada vas u jednom danu nazove i obiđe četverocifren broj ljudi, a među njima efendije, gvardijani, preduzetnici, gradonačelnici, komšije, poznanici i prijatelji sa cijelog Balkana – shvatiš kolika je veličina bio.

Ne može pod kožu koliko boli. Sve što mi ostaje je da znam da je uživao u životu, da nas je volio i da smo mi njega voljeli i da nam je skupa s mamom pružio naljepše uspomene i da je on znao da ga volimo.

Sutra će biti ukopan zajedno sa svojim bratom, kojeg je beskrajno volio i s kojim je bio vezan cijeli život, mojim dragim amidžom Sudanom koji će nam svima beskrajno nedostajati”, poručila je Redžepagić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare