(FOTO) Premijer Srbije u Banjaluci: Počasni doček i crveni tepih ispred Palate predsjednika RS

Vijesti 26. sep 202412:50 1 komentar
N1

U jeku predizborne kampanje u Bosni i Hercegovini, premijer Srbije Miloš Vučević stigao je danas u Banjaluku.

Dočekao ga je entitetski predsjednik Milorad Dodik, ali i veliki broj građana i predstavnika Vlade Republike Srpske, koji su ga pozdravili aplauzom.

Ispred Palate postavljen je crveni tepih kao i počasna jedinica policije koji su upriličili svečani doček za predsjednika Vlade Srbije.

Nakon održanog sastanka uslijediće obraćanje medijima, ali i svečana dodjela odlikovanja Vučeviću.

Zvaničnik Srbije će kasnije u pratnji predsjednika obići i otvoriti novoizgrađeni vrtić u opštini Srbac i prisustvovati dodjeli ključeva stanova za mlade parove u novoizgrađenoj zgradi.

N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1
N1

Inače, prošle godine u obilazak novoizgrađenog vrtića u Srbcu dolazio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Tada je događaju prisustvovala i članica Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda Željka Cvijanović, a danas je svoj dolazak najavio i predsjednik Narodne skupštine RS Nenad Stevandić.

Srbija je u ovaj projekat uložila vise od 2 miliona maraka, a otkad je Aleksandar Vučić na vlasti, više od 100 miliona eura uloženo je na različite vrste projekata u RS.

Podsjećamo, i prije početka predizborne kampanje, Aleksandar Vučić dolazio je u opštinu Stanari kako bi otvorio modernizovani Dom zdravlja u koji je iz Srbije uloženo 1.8 miliona eura.

Predsjednik RS otvorio je danas i fabriku za prečišćavanje otpadnih voda u Banjaluci – Celex. U pitanju je tvornica papira koja je dijelom stradala u požaru prošle godine.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare