Hoće li bivši gradonačelnik Banjaluke na megdan aktuelnom: “Šta ako bude Jeca, hoće biti meca, hoće doći kuca”

Vijesti 20. mar 202418:50 1 komentar
N1

Bivši potpredsjednik SNSD-a, Igor Radojičić, nakon isključenja iz te stranke i tri godine medijske ilegale najavljuje povratak u politiku. Poznavaoci prilika smatraju da bi njegova lista mogla pomrsiti konce mnogima, a najviše upravo njegovoj bivšoj stranci koja se navikava da u organima sada ima ne jednog, već dva Dodika.

Kad je Igor pobjeđivao, uzvikivali su “Mile, Mile”…; Kad je Igor izgubio, samo on je bio kriv. Nedugo nakon gubitka izbora za gradonačelnika Banjaluke 2020.godine, Igor Radojičić isključen je iz SNSD-a, stranke u kojoj je ostavio dubok trag i kao predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske. Poslije tri godine medijske ilegale, u kojoj je uglavnom tvitao, bavio se poljoprivredom, naukom i IT tehnologijama, a uoči lokalnih izbora, vraća se u politiku:

“Politika mi ne nedostaje, ali se vjerovatno vraćam, ja bih rekao da idem svojim putem”, rekao je Radojičić.

Prvo je za Nezavisne novine prekinuo medijsku ilegalu. Prethodno na Kozarskim pokladama opipao puls naroda tog kraja. U Banjaluci građani uglavnom pozdravljaju najavu povratka Radojičića u politiku.

Nezvanične informacije govore da bi Radojičić mogao biti nosilac nezavisne odborničke liste. Aktuelni gradonačelnik konkurenciju pozdravlja, ali sve mu je u sferi hipotetike.

-Šta ako bude Jeca, hoće biti meca, hoće doći kuca i šta će on reći o nekoj Joci?, kazao je aktuelni gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Dosta ozbiljnije o povratku otpisanog SNSD-ovca govori članica Predsjedništva SDS-a Aleksandra Pandurević. Smatra da je Radojičić kvalitetan političar, bez afera, a mogao bi vjeruje pomrsiti konce SNSD-u.

Više u prilogu Snežane Mitrović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare