Larisa Cerić u “Drugoj strani”: Krenula sam na kafu, a onda sam saznala da imam četiri slomljena rebra

Vijesti 25. feb 202412:48 0 komentara
N1

Dva puta je predstavljala BiH na olimpijskim igrama, bila viceprvakinja svijeta. Ima dvije svjetske i četiri evropske seniorske medalje, bila je prvakinja Evrope za seniore do 23 godine, juniorska prvakinja svijeta, osam puta najbolja sportašica u BiH.

Živi san svake žene, ako uzmemo u obzir da se mora udebljati zbog profesije kojom se bavi. Ima nevjerovatnu toleranciju na bol, čemu svjedočica činjenica da je krenula na kafu, svratila do doktora, koji joj je rekao da ima četiri polomljena rebra. Vrlo pozitivna, spremna uvijek na šalu, još uvijek aktivna sportašica, uporedo i trenerica.

Gošća emisije Druga strana bila je Larisa Cerić.

“Najviše vremena provodim u teretani i generalno u treningu. Svako jutro i svaku noć imam treninga”, kazala je u razgovoru za N1.

Sa 16 godina je postala profesionalac.

“Sa 16 sam postala profesionalac, otkako sam se počela baviti ovim sportom. Jedina medalja koju nemam je olimpijska i sada sam se tome posvetila. Nadam se da ću je ove godine osvojiti. Moja karijera traje već 15 godina, bilo je uspona i padova ali prezadovoljna sam”.

Također u razgovoru za N1 je ispričala “anegdotu” kako je saznala da ima četiri slomljena rebra.

“Krenula sam na kafu i otišla usput na CT jer sam osjetila da nešto nije ok. Kada me pregledala, doktorica me pitala: S kim si to došla? Ti imaš četiri slomljena rebra, moraš hitno doktoru!”, na šta joj je doktor kazao:

“Ti da imaš četiri slomljena rebra ne bi mogla hodati”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!