PDP vjeruje u pobjedu Stanivukovića, podršku mu pružio i Borenović: Uz nemoguće uslove je napravio velike stvari

Vijesti 06. sep 202412:55 0 komentara
N1

Predizborna kampanja za predstojeće izbore zvanično je počela danas. Kandidat za gradonačelnika Banja Luke ispred PDP-a je Draško Stanivuković. Stanivuković je ranije javnosti objavio i slogan ove partije pod nazivom: "Djela."

Podršku njegovoj kandidaturi je pružio i predsjednik ove partije Branislav Borenović.

“Na veličanstven način smo otvorili kampanju. U ovu kampanju idemo snagom djela. Građani to vide svojim očima. Zaista se sa riječi prešlo na djelo. Stanivuković uz nemoguće uslove je napravio velike stvari, koje građani pozdravljaju. Pun Trg Krajine je pokazatelj da imamo podršku. Stanivuković će pobijediti i nastaviti sa još većim planovima da vodi Banja Luku. Stalo nam je za Banja Lukom, stalo nam je za Republikom Srpskom”, kazao je Borenović obračujući se danas medijima.

Između ostalog, naveo je kako ne sumnja u pobjedu Draška Stanivukovića.

“Ne sumnjam u njegovu pobjedu, mnoge stvari je uradio. Ljudi govore neke stvari koje ne stoje. Ovo će biti za njih kampanja apsurda, a za nas ono šta samo uradili. Banja Luka je postala grad u koji se dolazi. Zahvalan sam Drašku i njegovom timu. Prvi sam stao iza njega. Danas još više. Ubjeđen sam da će ovo biti za dobrobit Banja Luke, ali RS”, kazao je Borenović.

Prisutnim se obratio i Draško Stanivuković.

“Počeli smo kampanju. Prije nego što smo pobijedili, ovdje niste mogli biti slobodni. Danas smo na Trgu Krajine koji simbolizuje slobodu. Simbolično smo počeli sa podizanjem zastave djela i tačka. Djela su više od najviše. U kampanji nemam mnogo da govorim. Djela će sve da ispričaju svakom čovjeku i građaninu. Mi smo u Banjaluci podigli standard i kvalitet života. Sa najviše prepreka uradili najviše djela i na to smo ponosni”, naveo je Stanivuković.

Potom je dodao:

“Od snova napravili javu i djela. Najviše samtramo našim djelom je porodica. Svaka porodica je dobila podršku. Od rođenja pa do treće životne dobi. Nema dijela grada u kojem nije nešto izgrađeno. Nastavljamo dalje sa puno vjere i optimizma. Ovo će biti jedna snažna i jedna ubjedljiva pobjeda. Mi to sada osjećamo. Imamo ovih 30 da to osnažimo. Govorit ćemo o nama i programu za naredne četiri godine. Sve što smo rekli tako je i bilo. Imamo ozbiljan plan za razvoj ovog grada i to ćemo da izdržimo”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!