Posebna sjednica: Izabrani potpredsjenici NSRS

Vijesti 01. dec 202221:15
Izvor: N1

Nakon višesatnog trajanja okončana je porva posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj su se birali potpredsjednici NSRS i delegati za državni Dom naroda. Anja Ljubojević, Petko Rankić i Mirsad Duratović izabrani za potpredsjednike NSRS.

Na Prvoj posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske večeras, 1. decembra 2022. godine, izabrana su tri potpredsjednika Narodne skupštine.

Za potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske iz reda hrvatskog naroda izabrana je Anja LJubojević, koju je na tu funkciju predložio Klub poslanika SNSD.

Za potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske izabran je Petko Rankić, kojeg je na tu funkciju predložio Klub poslanika SP.

Za potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske iz reda bošnjačkog naroda izabran je Mirsad Duratović, kojeg je na tu funkciju predložio Klub poslanika Pokret za državu.

Na Prvoj posebnoj sjednici izabrani su i članovi Administrativne komisije Narodne skupštine: Spomenka Stevanović, predsjednik, Biljana Petković, zamjenik predsjednika i članovi Denis Pijetlović, Denis Šulić, Aleksandar Trninić, Velibor Stanić, Kostadin Vasić, Đorđe Vučinić i Ramiz Salkić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Komentari

Vaš komentar