Stanivuković prolongirao obećanu ženidbu za novi mandat: Koja donese najviše sigurnih glasova, tu ženim (VIDEO)

Vijesti 14. maj 202413:17 2 komentara
N1

Kandidat za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković, u svakodnevnoj je interakciji s građanima. Najčešće govori o inftrastrukturnim projektima i socijalnim davanjima, za koje tvrdi da su najveća ulaganja u istoriji Banjaluke. Svoju dugoročnu kampanju nazvao je "Decenija uspjeha".

Na jednom skupu u Banjaluci govorio je o obećanjima, tvrdi ispunjenim; od besplatnog prevoza, do subvencija za privatne vrtiće, gradnje novih saobraćajnica, parkova, ali i besplatnih komunalnih priključaka.

Prisutni su ga podsjetili na neispunjena obećanja da će se oženiti i završiti fakultet u mandatu koji je pri kraju.

“Koja donese najviše sigurnih glasova, tu ženim”, kroz osmijeh i uz podršku pristalica koji su aplaudirali obećao je Stanivuković.

Često optuživan da je populista, koji voli da se slika, ne preza od toga da pored svog tima sam sebi bude PR: “Kad odete na slavu kod domaćina, evo nedavno Đurđevdan, ako je sarma dobra, vi recite sarma je odlična, ali naš Drale je pravi, ako je dobra supa recite i supa je dobra, ali naš Draško je ‘wow’. I ovo što radimo u Banjaluci je tek dobro, je li to u redu?”

Pohvalio se da je završena legalizacija 5.500 kuća, da je ostalo još 4.000. Obećao je da će svi penzioneri doći na red i za besplatne karte za prevoz.

Inače, aktuelni gradonačelnik Banjaluke i kandidat PDP-a za istu funkciju obećao je bio da će završiti i Ekonomski fakultet, na kojem je na trećoj godini studija. I to lično obećanje nije ispunio u mandatu.

Njegova saradnica i narodni poslanik Tanja Vukomanović na X nalogu, bivšem tviteru je napisala: “Evo ga Selak proziva Stanivukovića da je vječiti student. Ma da, ko mu je kriv što nije kupio diplomu.”

Vukomanovićeva, bivša novinarka inače, time aludira na sumnjivo obrazovanje Gorana Selaka lidera SPS-a koji čak ima titulu doktora pravnih nauka. Ipak, njegovo obrazovanje se vrlo često dovodi u pitanje u medijima.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare