Stevandić, Kalamujić i Terzić u Danu uživo na N1

Vijesti 04. dec 202313:14 0 komentara
N1

U “Danu uživo”, prvom ove sedmice, govorimo o sutrašnjem sastanku u Briselu, sastanku poslodavaca sa premijerom RS Radovanom Viškovićem, čistoći grada Sarajeva...

Predstojeću sjednicu NSRS, Nacrte zakona o imunitetu i referendumu, entitetski budžet za narednu godinu, odnose u koaliciji – analiziramo sa predsjednikom NSRS, liderom stranke Ujedinjena Srpska Nenadom Stevandićem.

Naš gost danas je novi ministar finansija u Vladi KS, Afan Kalamujić. Govorimo o stanju koje je zatekao u ministarstvu, ciljevima i planovima, ali i Nacrtu kantonalnog budžeta za narednu godinu.

Aktuelne teme, od predstojećeg sastanka u Briselu, preko tenzija izazvanih neodgovornom retorikom političara, do ekoloških problema – komentariše novinar agencije Anadolija Almir Terzić.

Danas najavljujemo i goraždansku premijeru dokumentarnog filma “Zona isključenja” posvećenog istoimenoj rok grupi, nastaloj u gradu na Drini prije ravno tri decenije. Sa nama u studiju su Elma Kazagić, rediteljka filma, te Dženan Hadžović, klavijaturista “Zone isključenja”.

Ni ovog puta neće izostati svjetske i sportske vijesti.

Vaš domaćin danas – Dalibor Mrdić.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!