Susreli se Nevenko Herceg i Velibor Pudar, riješen nesporazum

Vijesti 30. aug 202210:19 2 komentara
FENA

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg i otac najbolje bh. plivačice Velibor Pudar sastali su se u utorak te su, kako se navodi, "izgladili nedavni nesporazum".

Izgladivši nedavni nesporazum, sugovornici su se složili kako ukupan zajednički fokus svih bh. poklonika vrhunskoga sporta, tako i cjelokupne javnosti, treba biti usmjeren pružanju nepodijeljene potpore i poticaja vrhunskim sportskim pojedincima i kolektivima koji naš grad, županiju i zemlju svijetu predstavljaju u najboljemu mogućem svijetlu, pozitivnim pričama koje odlikuju trud, odricanja i uspjeh, stoji u priopćenju Vlade HNŽ-a.

Dodaje se kako je do susreta došlo na osobno traženje Velibora Pudara, koji je tom prigodom zahvalio Hercegu “na ukupnoj, višestrukoj i financijskoj i moralnoj potpori koju Lani pruža Vlada HNŽ-a, uvjerljivo najsnažniji financijski pokrovitelj mostarskoga sporta”.

Zajednički su iskazali uvjerenje u to kako od Lane možemo očekivati samo nove serije sjajnih rezultata koji će žitelje ovoga podneblja spajati u zajedničkoj želji za što boljim postignućima i plasmanima naših športskih veleposlanika.

”Zahvaljujući Lani i njoj sličnima iz niza grana individualnoga i timskoga športa, naš grad, HNŽ i cijela zemlja postaju međunarodno prepoznati u svjetlu koje je sve manje prožeto negativnostima, a sve više pričama pozitivnosti i uspjeha na koje se svatko treba ugledati. Lani od srca želim svako dobro i nove medalje koje će zasluženo ovjenčati njezinu mladu a već tako uspješnu karijeru”, kazao je ovom prigodom Herceg.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad