Sutra u Novom danu: Koje su najčešće greške koje vozači prave pa dolazi do kvarova?

Vijesti 24. sep 202414:19 0 komentara
N1

Sutra u Novom danu gledajte:

Koja je glavna razlika između dizel, benzin, motora na struju danas? Koje su najčešće greške koje vozači prave pa dolazi do kvarova? Kada se kupuje automobil, na šta se posebno treba obratiti pažnja? Gosti Novog dana: Almir Cero – inžinjer mašinske struke, BIHAMK i Edin Mehić – profesor praktične nastave, Srednja škola za saobraćaj i komunikacije Sarajevo, automehaničar.

U okviru 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, na stadionu Asim Ferhatović-Hase se od 20:30 h sastaju Sarajevo i Željezničar. Biće to prvi ovosezonski vječiti derbi. Sarajevo je nakon šest odigranih utakmica na prvom mjestu sa 16 bodova, dok je Željezničar četrvrti s tri boda manje i s utakmicom više. O derbiju razgovaramo sa bivšim fudbalerima Željezničara i Sarajeva, Harisom Alihodžićem i Alenom Avdićem.

Balkanska istraživačka mreža Bosne i Hercegovine poziva roditelje i članove porodica da se jave i podijele priče o djeci nestaloj u ratu za kojom se još uvijek traga. BIRN BiH izrađuje bazu koja će sadržavati pojedinačna svjedočanstva roditelja ili drugih članova porodica koji tragaju za nestalom djecom, njihove fotografije, priče i predmete, kako bi ostala vječna uspomena na njihove živote.

Fondacija Tuzlanske zajednice u saradnji s Vladom SAD-a, putem USAID-a, otvara manifestaciju “Dani filantropije”, koja se drugi put organizuje u Bosni i Hercegovini. Gošća Novog dana Jasna Jašarević, direktorica Fondacije tuzlanske zajednice.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!