(FOTO) U Mostaru uhapšen diler iz Sarajeva za kojim je bila raspisana potjernica: Pronađena je i droga

Crna Hronika 01. mar 202421:37 0 komentara
N1 / ILUSTRACIJA

Pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP HNK su sproveli operativnu akciju na području grada Mostara kojom prilikom su izvršili lociranje osobe D.V.( 1999.) iz Sarajeva za kojom je bila raspisana potjernica. Potvrđena je ova informacija iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

U svom zvaničnom saopćenju su naveli:

“Dana 1.3.2024. godine pripadnici Odjela za posebne namjene SKP MUP HNK su sproveli operativnu akciju na podrucju grada Mostara kojom prilikom su izvršili lociranje osobe D.V. 1999 iz Sarajeva za kojom je bila raspisana potjernica i za koju su prikupljena saznanja da se bavi prodajom opojne droge na podučju garda Mostara”, istaknuli su.

MUP HNK
MUP HNK
MUP HNK
MUP HNK

Potom su dodali:

“Nakon sto je izvršeno lociranje predmetne osobe ista je lišena slobode, a na osnovu usmene naredbe Opštinskog suda Mostar izvršen je pretres stana koji je isti koristio i kojom prilikom je pronadjena veća količina raznih vrsta opojnih droga i to oko 275 gr bijele praškaste tvari koja asocira na opojnu drogu speed 316 Komada tableta koje asociraju na opojnu drogu extasy kao i oko 50 gr suhe zeljaste tvari koja asocira na opojnu drogu marihuana, te vaga za precizno vaganje opojne dorge, a sa događajem je upoznat nadležni tužilac KT Mostar.”

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!