Kupila kožnu jaknu, a onda je uslijedio šok: U džepu pronašla nešto što je i dan danas proganja (VIDEO)

Lifestyle 14. maj 202408:37 0 komentara
Screenshot/TikTok

Kod kuće je otkrila da je u jednom od džepova bila skrivena bilježnica iz 1971. Svaka stranica bila je ispunjena dirljivim bilješkama koje su otkrivale priču o ljubavi i gubitku.

“Na desnoj strani dnevnika koji sam otvorila, pisalo je: četvrtak, 11. studenog 1971.”, rekao je Sommer.

Ostatak kratkog filma bio je srceparajući. “Prošao je cijeli tjedan, a Dianne me nije nazvala”, glasio je ulomak.

Još je tužniji bio sljedeći zapis od 22. studenoga iste godine: “Danas bi joj bila deveta godišnjica. Zato sam se napio.”

Kako je Sommer čitala, priča je postajala sve mračnija. Par je 4. studenog očito zabilježio posljednje trenutke zajedničke sreće. “Dianne i ja smo vodili ljubav jutros. Odveo sam je na doručak pa na posao”, rekao je autor.

”U to vrijeme nisam ni slutio da je više nikada neću vidjeti.”

@thinklessaboutmen This might be the most special artifact I’ve ever thrifted. #1970s #1960s #timecapsule #vintage #heartbreak ♬ A Day in My Life – Soft boy

Kako je Sommer saznavala više o misterioznoj Dianne, rekla je da su se njezini osjećaji prema jakni promijenili. Osjetila sam slomljeno srce u njoj, rekla je. U jakni su bili skriveni i drugi zanimljivi predmeti. U jednom je džepu pronašla tri srebrna dolara iz 1921., a u drugom džepu malu bocu kanadskog viskija Seagrams iz 1966. Veliki džep na stražnjoj strani jakne skrivao je dnevnik koji je imao sln sadržaj kao bilježnica.

Jedna od poruka izražava duboki osjećaj gubitka: “Prvi put u deset godina sam sam u ovo doba godine”, pisalo je u poruci. Novogodišnja poruka od 1. siječnja 1972. sadržavala je samo jedno pitanje: “Zašto?”

Sommer je bila potresen ovim otkrićima i nedovršenom pričom koju je jakna otkrila. “Želim istražiti povijest ove jakne, poput otkrivanja vremenske kapsule iz 1971.”, zaključila je.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!