Rođak Nusreta Destanovića: Ostavljeni su ožiljci, porodica objavila video sjećanja

Regija 17. feb 202416:41 0 komentara
NUSKO DESTANOVIĆ/FACEBOOK/SCREENSHOT

Pored Đerekara, i selo Naboje, nedaleko od Tutina, zavijeno je u crno nakon što je odjeknula vijest o brutalnom ubistvu Nusreta Destanovića, koje je potreslo i porodicu Fakić iz ovog sela.

Nermin Fakić, jedan od stanovnika sela Naboje, dugogodišnji stanovnik Luksemburga i rođak tragično preminulog Destanovića, sa bolom u srcu dijeli tužnu priču o gubitku člana porodice. Nermin govori sve najbolje o Nusretu, opisujući ga kao posebnog čovjeka, vjernog i principijelnog.

Nusret Destanović, poštovani član zajednice, izgubio je život u svirepom napadu koji je izveo Sead Ahmetović Zečević. Motivisan ljubomorom, ovaj čin šokirao je i zavio u nevjeru mještane. Prema izjavama porodice, Destanović je bio izboden više od 22 puta, nakon čega je napadač, u činu krajnje okrutnosti, zaklao žrtvu i bacila njeno tijelo u bunar.

Nermin Fakić, zajedno sa svojom porodicom, još uvijek pokušava da se nosi sa gubitkom.

“Ovo je tragedija koja nas je duboko potresla i ostavila ožiljke koji će teško zacijeliti,” rekao je Fakić, dodajući da je Nusret bio voljen među svojim najbližima i cijenjen u zajednici.

Porodica Fakić, suočena sa neopisivim bolom, želi ovim putem da se još jednom oprosti od svog sina, brata i rođaka, piše Sandžakdanas.rs

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!