Kraljica snimila skeč za jubilej, milione oduševilo ko joj je došao na čajanku

Showbiz 06. jun 202214:08 0 komentara

Kraljica Elizabeta, koja ove godine slavi platinastu obljetnicu vladavine (70 godina), iznenadila je britansku javnost pojavljivanjem u skeču s Medvjedićem Paddingtonom, poznatim likom iz engleske dječje književnosti autora Michaela Bonda.

Skeč je prikazan prije velikog koncerta kojim se obilježila platinasta obljetnica, a u njemu Paddington i kraljica, uz šalicu čaja, sjede i razgovaraju u Buckinghamskoj palači. Paddington, veliki ljubitelj pekmeza, kraljicu ponudi tostom s pekmezom, na što ona odgovara da i ona uvijek ima spreman baš taj zalogaj, koji potom izvlači iz torbe.

Kamera potom prikazuje mnoštvo okupljeno ispred palače. “Zabava će uskoro početi”, govori kraljici zaposlenik palače, nakon čega joj Paddington čestita jubilej i zahvaljuje za sve, uz kurtoazno dizanje šešira.

Medvjedića Paddingtona Bond je napisao još 1958. Uvijek nosi prepoznatljivi stari šešir i kaput, vrlo je pristojan, svima se obraća s “gospodine” ili “gospođo”, a u nevolje upada zato što je jako dobar i zato što sve uvijek želi učiniti na pravi način.

Ljudi su u komentarima istaknuli kako je kraljica ovo jako dobro odglumila i kako je očito uživala, ali je pohvale dobio i medvjedić koji govori: “Paddington je najbolji medvjedić na svijetu i zaslužio je upoznati kraljicu”, “Kraljica i njen pomaknuti smisao za humor. Odradila je svoju ulogu poput profesionalke”, “Lijepo se vidi kako kraljica uopće ne glumi da uživa u ovom skeču”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad