Tom Cruise najplaćeniji po izgovorenoj riječi, a znate li koliko košta ta riječ?

Showbiz 30. jan 202322:26 0 komentara
Tom Cruise (LMK / Landmark / Profimedia)

Možda i znate da je Tom Cruise najplaćeniji glumac na svijetu, ali možete li da pogodite koliko novca zaradi po izgovorenoj riječi?

Kod Toma Cruisea je zanimljivo to što je glumio u nekim od najčuvenijh filmova u decenijama iza nas, ali je i danas među najtraženijim i glumcima koji pune bioskope svakim novim filmom.

Glavni proboj u svijet megazvijezda napravio je filmom „Top Gun“, čiji nastavak pod nazivom „Top Gun: Maverick“ smo gledali prošle godine i koji je pokazao da neki nastavci mogu da budu odlični filmovi.

Naravno, tu je i franšiza „Nevjerovatna misija“, tokom koje nas Cruise konstantno oduševljava novim akcionim sekvencama i rizičnim potezima.

Kada je u pitanju zarada, stranica Casumo procjenjuje da Cruise zarađuje 7.091 dolar po izgovorenoj riječi, odnosno 205.639 dolara za 10 sekundi dijaloga.

Na drugom i trećem mjestu ove liste nalaze se Kurt Russel sa 5.682 po riječi i Johnny Depp sa 4.877 dolara po izgovorenoj riječi.

Od žena vodi Cameron Diaz, koja je sada u penziji, sa 4.637 dolara po izgovorenoj riječi, prvenstveno zahvaljujući filmu „Bad Teacher“.

Ono što je zanimljivo je da ovdje nije uračunat film „Top Gun: Maverick“, tako da se vjeruje da je Tom Cruise još više „odmakao“ kolegama po zaradi.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!