Udala se Pamela Anderson, šesto vjenčanje u – gumenim čizmama

Showbiz 28. jan 202120:38 0 komentara
AFP/Vasily Maximov

Glumica Pamela Anderson iznenadila je nedavno svoje obožavaoce objavom da se ponovo udala. A obuća koju je izabrala za "šestu sreću" oduševila je sve žene koje svoj poseban dan ne zamišljaju kao viziju u bijelom i na visokim štiklama.

Uprkos svim ljubavnim krahovima kroz koja je prošla, Pamela nikad nije izgubila vjeru u ono – sretni do kraja života, pa se po šesti put obavezala na vječnu ljubav, ovoga puta svom telohranitelju Danu Hayhurstu.

Iako je prije svega godinu dana okončala brak, koji je trajao samo 12 dana, ni to je nije pokolebalo da s optimizmom gleda na novu ljubavnu mogućnost, pa se vrlo brzo odlučila na novi brak. Za svog telohranitelja udala se krajem decembra, a odluku su donijeli tokom karantina.

“Upravo sam tamo gdje treba da budem, u naručju muškarca koji me voli”, rekla je Pamela.

Par se vjenčao u njenoj rodnoj Kanadi, a zbog uslova koje je svijetu nametnula pandemija, na svadbi nije bilo mnogo zvanica. Što se tiče stajlinga, uz raskošnu vjenčanicu i Valentinov veo, mlada je na nogama imala nešto sasvim suprotno od onoga što viđamo po svadbama. Za razliku od elegantnih štikli, ona je obula – gumene čizme. Tu fotografiju u čuvenim hantericama rado je podijelila sa fanovima.

Pamela i njen dragi vjenčali su se na njenom imanju kod Vankuvera, gdje se ona u ljeto 2019. preselila nakon renoviranja. Inače, ti radovi su je koštali čak milion dolara.

Glumica, slavna po svojim oblinama i atraktivnom izgledu koji je osvajao 90-ih godina, najavila je da je odlučila da se povuče s društvenih mreža, kao i da je jučerašnja objava o braku ujedno i njena posljednja.