Feđa Dudić i Srđan Stanić vas pozivaju: Igrajmo Euro Fantasy sa N1

Nogomet 11. jun 202410:44 0 komentara

Pridruži se fudbalskoj avanturi – Igraj Evropski fudbalski fantasy 2024.

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi je, povodom predstojećeg evropskog prvenstva EURO 2024, lansirala Evropski fudbalski fantasy 2024 na svojim sportskim sajtovima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Grčkoj.

Dino Skorup vas poziva da igrate Euro Fantasy uz N1: Zabavite se ludo i osvojite vrijedne nagrade

Ova uzbudljiva takmičarska platforma pruža svim ljubiteljima fudbala jedinstvenu priliku da testiraju svoje menadžerske vještine, strategiju i poznavanje fudbala na najvećoj evropskoj sceni.

Pridružite se sada i postanite dio fudbalskog spektakla!

Od sada svi zainteresovani mogu da registruju svoje timove i to na N1 portalu u Bosni i Hercegovini, Sport Klub portalima u Srbiji i Sloveniji, sajtu Nova.rs u Srbiji i Dnevnik.hr u Hrvatskoj, kao i na sajtovima Nova Sports and Sportdog u Grčkoj i portalu Vijesti u Crnoj Gori.

Svaki igrač Evropskog fudbalskog fantasy 2024 može sastaviti do tri virtualna tima. Za sastavljanje svakog tima na raspolaganju je 200 kreditnih bodova za kupovinu 15 igrača i jednog glavnog trenera.

Popisi nisu ekskluzivni, ostali virtualni treneri mogu uzeti iste igrače kao vi, ali ne mogu vidjeti vaš tim sve do početka prvenstva ili naredne runde takmičenja. Kad prvenstvo počne, vaš virtualni tim sakupljat će bodove na osnovu statistike vaših igrača u stvarnim utakmicama (golovi, asistencije, žuti kartoni itd.).

Igrajte Fantasy EURO 2024 te osvojite vrijedne nagrade koje vam donose pokrovitelji MD Shop i OLX.ba

Fantasy uz N1 igrat će trener Radničkog Feđa Dudić, ali i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Srđan Stanić.

Igrajte se sa nama i osvojite vrijedne nagrade.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen predstojećem Evropskom prvenstvu i osvojite vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Vrijedne nagrade donosi MD shop. Preuzmite svoju mobilnu aplikaciju.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!