Sarajevo, Zrinjski i Velež saznali potencijalne protivnike u 2. pretkolu Konferencijske lige

Nogomet 19. jun 202414:33 0 komentara
N1/F.Z.

Tri kluba koja će igrati evropska takmičenja kao predstavnici Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu Sarajevo, Velež i Zrinjski saznali su potencijalne protivnike u 2. pretkolu.

Sarajevo u prvom pretkolu igra protiv kazahstanskog Aktobea i ukoliko prođe dalje protivnik u drugog krugu bio bi Bordo timu slovački Spartak iz Tranave.

Fudbaleri Veleža u prvom pretkolu odmjeriće snage sa andorskim Inter Club d'Escaldesa, a potencijalno u drugom krugu kvalifikacija idu na staroog poznanika grčki AEK.

Zrinjski je automatski bio delegiran u drugo pretkola, a tamo će čekati boljeg iz dvomeča Bravo (Slovenija) – Connah's Quay Nomads Vels).

Mečevi provog pretkola za bh. klubove u Konferencijskoh ligi su 11.  a revanši 18. jula, a potencijalni prvi mečevi drugog gola 25. jula, odnosno revanši 1. augusta.

Ukoliko prvak BiH Borac ne prođe 1. pretkolo Lige prvaka, u 2. pretkolu Konferencijske lige očekuje ih islandski Vikingur Reykjavik ili irski Shamrock Rovers.

Uz N1 igrajte fantasy posvećen predstojećem Evropskom prvenstvu i osvojite

vrijedne nagrade. Više informacija možete pronaći OVDJE, a registraciju na Fantasy Euro 2024. možete pronaći na OVOM LINKU.

Ne propustite priliku da budete dio najvećeg fudbalskog spektakla – N1 Fantasy Football – vaša igra, vaša pravila!

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!