Ivani Knoll pada popularnost, u mjesec dana izgubila ogroman broj pratitelja

Ostali sportovi 19. feb 202313:55 0 komentara
Instagram / @knolldoll

Možda i najpoznatija navijačica svijeta, Ivana Knoll više nije toliko popularna, nakon što se završilo Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Knoll je nakon svjetskog prvenstva u Kataru imala 3.7 miliona pratitelja na društvenoj mreži Instagram, a veliki broj njih stekla je upravo svojom samopromocijom u Kataru. Međutim, u posljednjih 30 dana njen broj pratitelja pao je za sto hiljada, te otkako se nalazi u SAD-u, ima oko 3.5 miliona pratilaca, piše Index.hr.

Osim pratitelja, čini se da i njene objave više nisu toliko gledane i praćene, a pao joj je i broj lajkova.

Otkako je završilo Svjetsko prvenstvo, Knoll je nastavila s intenzivnim objavljivanjem sadržaja i otputovala je u SAD, točnije u Miami, gdje je snimljena kako se zabavlja prvo sa Leonardom DiCapriom, a onda i Jamiejem Foxxom.

Kasnije je nastavila s praksom odlaska na utakmice, ali posjećivala je ovaj put košarkaške, NBA terene i tamo se slikala u hrvatskom dresu, a počela je, isto tako, oblačiti dresove fudbalskih klubova, pa je u jednoj od posljednjih objava, za koju je dobila dosta kritika svojih fanova, obukla dres Arsenala. Engleski su je fanovi pritom napali i poručili joj da nošenjem tog dresa donosi nesreću njihovoj ekipi i neka prestane s tom praksom.

Moguće je da Knoll gubi fanove upravo zbog toga što je ogroman broj njih stekla tokom SP-a, odnosno počeli su je pratiti navijači i ljubitelji fudbala. No, jednom kada je SP završio, a Knoll počela krasiti stranice tabloida i objavljivati slike koje nemaju previše veze s navijanjem i fudbalom, moguće je da su neki od novostečenih fanova shvatili da to ipak nije sadržaj koji žele pratiti. Ipak, pravi razlog je teško znati.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!