Ruska voditeljica o sprovodu kraljice: Trebali smo izvesti nuklearni napad

Svijet 20. sep 202214:38 0 komentara
Julia Davis/Twitter/screenshot

Kolumnistica za The Daily Beast i ruska medijska analitičarka Julia Davis objavila je isječak s ruske državne televizije na kojoj jedan član ruske Dume Andrej Guruljov prijeti Velikoj Britaniji i Njemačkoj nuklearnim oružjem.

“Biden kaže – ‘ako Rusija bude koristila nuklearno oružje u Ukrajini…”. Govori li on da bi mi mogli koristiti nuklearno oružje u Ukrajini? Da, mi bi mogli upotrijebiti nuklearno oružje, ali sigurno ne u Ukrajini. Mi i dalje moramo ovdje živjeti”, kazao je Guruljov.

Nakon toga je nuklearnim oružjem zaprijetio Nijemcima, navodeći da im je već hladno, aludirajući na ovisnost o ruskim energentima.

“Sretan, dobro nahranjen ‘njemački građanin’, čija se stražnjica već počinje smrzavati uoči nadolazeće zime. On bi trebao razumjeti da ako ćemo upotrijebiti nuklearno oružje, glavno središte za donošenje odluka je Berlin”, rekao je, na što je voditelj emisije dodao da znao još nekoliko takvih središta.

“Ne samo da će im se kuća smrznuti nego će im cijela nacija biti u potpunom kaosu, što u konačnici znači njihovu propast”, dodao je Guruljov.

“Zašto bismo bombardirali Ukrajinu ili Njemačku kad je tu Britanija, korijen sveg zla?”, rekao je dalje nakon čega se uključila i voditeljica Olga Skabejeva.

Skabejeva je rekla da je Rusija trebala izvesti nuklearni napad u ponedjeljak s obzirom na to da su mnogi važni ljudi bili prisutni na kraljičinom sprovodu”, napisala je Davis na Twitteru.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!