UŽIVO na N1| Specijalni program povodom izbora u SAD-u

Vijesti 08. nov 201616:16 > 20:57
N1

N1 televizija vam večeras sa početkom u 21:00 donosi specijalni program posvećen američkim predsjedničkim izborima.

Specijalnu emisiju pratite u programu N1 televizije ili na portalu N1Info klikom na link OVDJE.

U sarajevskom studiju gost specijalnog programa od 21 sat je Mirza Hajrić, nekadašnji dopisnik Oslobođenja iz Londona, bivši savjetnik ministra Vanjskih poslova BiH te savjetnik u Predsjedništvu BiH za vanjsku politiku. Hajrić je također obnašao funkciju generalnog direktora Agencije za promociju stranih ulaganja, a zatim savjetnik izvršnog direktora Svjetske banke u Washingtonu.

Zagrebački studio će ugostiti Petra Popovića, autora i političkogi analitičara koji je objavio mnoge studije te knjigu o odnosima na Balkanu i suočavanju s prošlošću.

Reporteri N1 u Srbiji, Hrvatskoj i BiH će također biti raspoređeni na lokacijama gdje će visoke zvanice te predstavnici američke diplomatije u ovim zemljama organizovano pratiti izbornu noć, te izvještavati s mjesta događaja.

Nakon specijalne emisije, N1 se u 22:30 uključuje u program CNN-a gdje uživo možete pratiti tok izbornog procesa sve do same objave prvih preliminarnih rezultata.

Osim toga, najnovije rezultate u trci za Bijelu kuću na N1 u srijedu pratite u Novom Danu, specijalnom programu od 10 sati, svim dnevnim vijestima i specijalnom večernjem izdanju u srijedu od 20 sati.

Naš reporter Tihomir Ladišić ima ekskluzivnu lokaciju u štabu Hillary Clinton u New Yorku odakle će se uživo javljati.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook.