Wataniya Airways povezala Sarajevo i Kuwait City

Vijesti 13. jul 201720:13 > 20:15
Fena

Avion kuvajtske aviokompanije Wataniya Airways danas je prvi put sletio na Međunarodni aerodrom Sarajevo, na liniji kojom je ta aviokompanija povezala glavne gradove BiH i Kuvajta.

Redovni letovi te aviokompanije odvijat će se na relaciji Kuwait City – Sarajevo tokom cijele godine dva puta sedmično, četvrtkom i nedjeljom, a zbog velikog interesovanja putnicima će tokom augusta na raspolaganju biti i dodatni let utorkom.

Letovi će se obavljati modernim avionom Airbus A320-200 koji ima kapacitet 120 putnika u ekonomskoj i 12 putnika u biznis klasi.

Karte za sve letove već se mogu rezervirati na zvaničnoj internet stranici aviokompanije: https://www.wataniyaairways.com/.

Wataniya Airways je već peta aviokompanija koja je ove godine započela operacije sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, čime najveći aerodrom u BiH nastavlja impresivan rast na svim poljima, a što direktno doprinosi jačanju ekonomske slike Bosne i Hercegovine i razvoju turističkih potencijala, ali i omogućava bh. građanima sve širi izbor kada su u pitanju evropske i svjetske destinacije, saopćeno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mrežaTwitter | Facebook i UŽIVO na ovom linku.