Načelnik: Miloš Ostojić ubijen u klasičnoj sačekuši

Vijesti 02. jan 201914:16 > 14:19
N1

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić apelovao je na nadležne institucije da što prije otkriju ubicu Miloša Ostojića da bi građanima Istočnog Sarajeva vratili vjeru u bezbjednost.

On je, prije svega, pozvao Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske i nadležno tužilaštvo da se maksimalno posvete ovom slučaju da bi ubistvo mladića bilo riješeno i da se takve tragedije ne bi više ponavljale.

“Nikada nisam sumnjao u aktivnosti MUP-a, ali se jednostavno radi o tački preloma koja treba biti riješena. Ovde nema alternative i nema mjesta nagađanjima”, istakao je Ćosić.

On je rekao da je Miloš Ostojić, sin jednog od najuspješnijih biznismena sa prostora Istočnog Sarajeva koji je mnogo pomagao lokalnoj zajednici, ubijen sinoć u klasičnoj sačekuši.

Ćosić je izrazio žaljenje što je Nova godina u Istočnom Novom Sarajevu, sa bezbjednosnog aspekta, krenula veoma loše.

N1
N1
N1
N1

Komentarišući nekoliko jutrošnjih udesa i lančanih sudara, načelnik opštine je rekao da se isključiva krivica ne može pripisati nadležnom komunalnom preduzeću “Rad”.

Prema njegovim riječima, u 9.00 sati snijeg je počeo naglo da pada, što je izazvalo probleme u saobraćaju čija je frekvencija pojačana, pa je usljed klizavog kolovoza došlo do udesa.

Ćosić je dodao da su mašine na terenu i da je sada situacija mnogo bolja.

N1 pratite putem aplikacija za Android| iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter| Facebook| Instagram i UŽIVO na ovom linku.