Hadžibajrić: Pokušavali da ubace klipove među nas

Vijesti 07. aug 202011:25 > 11:27
N1

Ibrahim Hadžibajrić, načelnik Općine Stari Grad i lider NBL-a, rekao je u obraćanju medijima da koalicija sa SDP-om, NiP-om i Našom strankom nikada nije došla u pitanje.

“Mi smo zadržali konzistentnost, ova četvorka, sa toga aspekta, garantujem da ćemo i u narednom periodu održavati i kontakte i sastanke i dogovarati se ne samo o kandidatima, nego i kada su u pitanju liste. S tog aspekta morate uzeti u obzir da nijednog momenta ova koalicija nije došla u pitanje”, kazao je.

“U prethodnom periodu su pokušavali da ubace klipove među nas. U narednom periodu što slijedi, imali smo prozivanja za Konakovića oko utroška sredstava, što je trivijalno. Već se pojavile inspekcije kod mene u opštini, traže… ništa novo za mene. To sam već prošao, oduprijet ćemo se pritiscima i prijetnjama koji dolaze od onih koji su se prepali kada je ova četvorka u pitanju”, izjavio je Hadžibajrić.

Podsjećamo, predsjednik Naše stranke Predrag Kojović, predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, predsjednik Naroda i Pravde Elmedin Konaković i predsjednik NBL-a Ibrahim Hadžibajrić potpisali su danas “Sarajevski dogovor” za Lokalne izbore.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad