Azra Zornić, Dženan Đonlagić, Nermin Ogrešević i Srđan Jevđević u Danu uživo

Vijesti 30. mar 202309:37 0 komentara

Ne propustite ni današnje izdanje Dana uživo od 16 sati, kroz koje pratimo sve aktuelnosti u zemlji, regiji i svijetu.

Nakon što je na hitnoj sjednici Zastupnički dom Parlamenta BiH usvojio budžet za 2023. on treba proći i Dom naroda. Da li će biti poteškoća? Pratimo sjednicu, a u studio nam dolazi delegat DF-a Dženan Đonlagić.

Spisak prijedloga novih ministara u Vladi FBiH mora proći dodatne konsultacije, poručio je šef SDP-a Nermin Nikšić. Dok javnost, ali navodno i neki članovi ove stranke problematiziraju Vojina Mijatovića i Sanju Vlaisavljević, čini se da Nikšića najviše brine NES-ov kandidat za ministra trgovine Anel Kljako. NES poručuje da ne odustaje od svog kandidata. Sa nama je lider ove stranke Nermin Ogrešević.

Predstavnici udruženja ReSTART BiH i Krug 99 pozvali su građane na proteste ispred OHR-a u petak 31. marta u 14 sati. Jedna od govornica je i Azra Zornić, apelantica pred Sudom za ljudska prava, koja je dobila presudu protiv BiH 2014. Šta žele poručiti visokom predstavniku pitamo Azru Zornić u Danu uživo.

Za Dan grada Sarajeva najavljen je koncert benda Kultur Shock u Domu mladih. Frontmen benda Srđan Gino Jevđević nikad nije krio da mu je najdraže svirati u rodnom gradu, a nama danas otkriva šta spremaju za 6. april.

Ne propustite vijesti iz svijeta, ekonomije i biznisa, ali ni naš sportski blok.

Sa vama je danas Emela Burdžović.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!