Banjaluka hit destinacija za Novu godinu: Zabava uz Gocu Tržan, Legende i Galiju

Vijesti 30. dec 202209:12 0 komentara
F.Z./N1

Grad na Vrbasu ovog decembra jedna je od traženijih turističkih destinacija, a razlog tome je i doček Nove godine na otvorenom na kojem je dobar izbor muzičara.

Kako javljaju turističke organizacije, razgrabljene su rezervacije u hotelima i ugostitljeskim objektima u gradu. Smještajni kapaciteti su skoro puni, mjesta u restoranima za doček Nove godine i slavlja ostalo je malo.

Fotoreporter Faruk Zametica zabilježio je prekrasne kadrove centra Banjaluke koji je zasijao u novogodišnjem ruhu. Okićeni su Trg Krajine i glavna gradska ulica.

F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1
F.Z./N1

Banjalučane, ali i sve goste, tokom novogodišnjih praznika na Trgu Krajine za Novu godinu zabavljat će Goca Tržan, te grupe Legende i Galija.

Gradska uprava saopštila je da će 31. decembra 2022. godine na dočeku Nove godine u srcu Banjaluke nastupiti Goca Tržan i Legende, a 01. januara 2023. godine grupa Galija.

“Ovi veliki koncerti zasigurno će u Banjaluku privući veliki broj turista iz zemalja okruženja, kao što je to i bio slučaj u prethodnim godinama”,  smatraju u banjalučkoj gradskoj upravi.

Takođe, kako je to bilo i ranije, za najmlađe biće organizovana proslava Dječije nove godine 31. decembra. Program proslave, u trajanju od dva časa, počeće od 11 sati na Trgu Krajine, a mališane, kao i njihove roditelje zabavljaće, između ostalog, Đurđevdanske zvjezdice, Elena Kesić, Dječiji hor „Vrapčići“, hor „Mali princ“ i još mnogi drugi učesnici.

Inače, posljednjeg dana ove godine očekuje se toplo vrijeme sa sunčanim periodima i maksimalnom dnevnom temperaturom od devet do 14 stepeni Celzijusovih.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!