Centrotrans: Saobraćaj sa Autobuske stanice Sarajevo odvija se neometano

Vijesti 16. feb 202218:37 0 komentara
N1

Nakon što je danas izbio požar na Autobuskoj stanici u Sarajevu, iz kompanije Centrotrans obavijestili su putnike da se saobraćaj sa ove stanice Sarajevo odvija neometano.

“Sve autobuske linije saobraćat će redovno, prema registrovanim redovima vožnje, a prodaja autobuskih karata vršit će se kod voznog osoblja u autobusima. Naime, zbog požara koji je danas izbio na objektu koji se nalazi na dolaznim peronima, šalterska prodaja karata trenutno nije aktivna”, istaknuli su iz Centrotransa.

Ugašen požar na Autobuskoj stanici u Sarajevu

Putnici koji imaju autobusku kartu kupljenu online putem web stranice Centrotransa, a žele putovati, potrebno je da sa sobom imaju kartu u elektronskom formatu, odnosno potvrdu o kupovini karte koja im je nakon uspješno izvršene kupovine pristigla na mail kako bi istu dali na uvid voznom osoblju.

Takođe, dodaju iz Centrotransa, svi putnici koji planiraju putovanje autobusku kartu mogu kupiti online putem web stranice kompanije Centrotrans.

Podsjećamo da je danas, 16.02.2022. godine u 13:05h, usljed eksplozije plinske boce došlo do požara u iznajmljenom poslovnom prostoru „Paša doner“ koji se nalazi na dolazim peronima Autobuske stanice Sarajevo, te je šalter sala Autobuske stanice za prodaju/kupovinu karata zbog navedenog zatvorena do okončanja istražnih radnji i saniranja nastale štete.

O početku rada šalter sale na Autobuskoj stanici putnici će biti blagovremeno obaviješteni.

Danas je, kako smo ranije pisali, u ovom požaru jedna osoba povrijeđena.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!