Dodik najavio veliku reformu SNSD

Vijesti 06. okt 202221:53 2 komentara
F.Z./N1

Vlada Republike Srpske biće formirana do Nove godine, do kada će biti usvojen i budžet rekao je predsjednik SNSD Milorad Dodik gostujući u programu K3 Televizije, te najavio veliku reformu SNSD.

“Nemamo vremena da se bavimo sobom”, rekao je Dodik, a onda pojasnio da je tokom kampanje vidio mlade, obrazovane, doktore, koji govore strane jezike.

“Moj zadatak je da potpuno reformišem SNSD i da ga pripremim za pobjedu na narednim izborima”, rekao je predsjednik SNSD Milorad Dodik.

On je rekao te nabrojao prezimena poput Slobodana Javora iz Prijedora, Mirka Ćurića iz Trebinja, Borisa Jerinića iz Doboja.

“Uslov je da budu lojalni Republici Srpskoj i da budu patriote”, rekao je Dodik.

Dodik se osvrnuo i na odnose da predsjednikom Srbije, kazavši da je u dobrim odnosima sa njim, te da se svaki put kada ode u Beograd vidi sa njim, bar na kafi ili piću.

“Dajte nam nezavisnost za Republiku Srpsku, evo idemo u NATO”

Dodik kaže da svakodnevno dobija sve bitne informacije iz SAD o događajima koji su vezani za BiH, te da je danas situacija drukčija nego prije 10 godina. Još jednom je optužio opozicione lidere da sarađuju sa strancima.

“Dajte nam nezavisnost za Republiku Srpsku, evo idemo u NATO”, rekao je Dodik, a onda postavio retoričko pitanje “Kako bi to prošlo?”.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare