Državna firma iz regije s prosječnom platom od gotovo 4.000 evra traži radnike, ovo su uslovi

Regija 20. nov 202312:03 0 komentara
N1 HRV

Hrvatska kontrola vazdušne plovidbe u potrazi je za 13 novih radnika kojima nude posao na neodređeno. Traži se tehničar za kontrolu i održavanje ATM sistema (sistema upravljanja vazdušnim saobraćajem) s mjestom rada u Puli, te viši inženjer za CNS sisteme u Puli, prenosi Danica.

U Dubrovniku, Zadru i Splitu traže tehničara za kontrolu i održavanje CNS sistema (sistema komunikacije, navigacije i kontrole). U Splitu, čak, posao nude i višem inženjeru za CNS sisteme, odnosno instruktoru.

Traži se i tehničar za kontrolu i održavanje COM sistema s mjestom rada u Velikoj Gorici koji će biti odgovoran za kontrolu i upravljanje tehničkim sistemima (TS-ovima) i uređajima (U-ovima) kontrole vazdušnog saobraćaja osnovnog nivoa održavanja.

Posao se nudi i inženjeru u Odjeljenju OPIS sistema (poslovnih informacijskih sistema) s mjestom rada u Velikoj Gorici te, inženjeru u Odjeljenju telekomunikacijske i mrežne infrastrukture (OTMI) u Velikoj Gorici.

Firma želi zaposliti i inženjera SUR/NAV/MET sistema (kontrolnih, navigacijskih i meteoroloških sistema), inženjera COM (komunikacijskih suistema), inženjera ATM sistema (sistema upravljanja vazdušnim saobraćajem), te operativnog inženjera SUR/NAV/MET sistema – svi za posao u Velikoj Gorici.

Za tehničare je uslov srednja stručna sprema tehničkog smjera (elektrotehnika, računarstvo, telekomunikacije), znanje engleskog jezika te dvije godine radnog iskustva u struci. Za inženjera potreban je visok nivo tehničkog obrazovanja.

Hrvatska kontrola vazdušne plovidbe broji oko 730 zaposlenih, a lani je ostvarila 131 milijun evra prihoda, što je čak 65,5 posto više nego godinu ranije, te 12 miliona evra neto dobiti.

Prosječna neto plata u firmi lani je iznosila oko 3.850 evra mjesečno. To je u prosjeku za 320 evra više nego prethodne godine.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!