(FOTO/ VIDEO) Miličević postavio dijagnozu: Banjaluka neuralgična tačka, imena opozicionih kandidata u martu

Vijesti 31. jan 202415:38 1 komentar

U martu će biti poznata sva imena kandidata opozicionih partija SDS-a, PDP-a, Liste za pravdu i red i Narodnog fronta, a za lokalne izbore u oktobru, potvrdio je nakon sastanka s PDP-om predsjednik SDS-a Milan MIličević.

Banjaluka je neuralgična tačka, postavio je dijagnozu opoziciji neurolog, doktor i predsjednik SDS-a Milan MIličević.

Lijek se traži i tražiće se već naredne srijede na sastanku koji saziva ponovo SDS sa NF, te prve poslije toga sa Listom Nebojše Vukanovića.

N1 BiH
N1 BiH
N1 BiH

IZ SDS-a nakon dvostanog sastanka poručuju da je potrebno dogovoriti principe političkog djelovanja partija opozicije za predstojeće izbore.

Delegacija Srpske demokratske stranke koju je predvodio predsjednik Milan Miličević, održala je danas sastanak sa delegacijom Partije demokratskog progresa na čelu sa predsjednikom Branislavom Borenovićem.

Razgovarano je o saradnji dvije partije u narednom periodu.

Obje delegacije su se saglasile da je potrebno razgovarati unutar opozicije, razmatrati održavanje zajedničkog sastanka svih opozicionih stranaka i dogovoriti principe političke saradnje za predstojeće lokalne izbore.

Zajednički sastanak svih stranaka opozicije trebalo bi da se održi u narednom periodu, a cilj tog sastanka treba da bude usaglašen nastup opozicije na sljedećim izborima.

“Banjaluka, ja nisam slučajno govorio da nije isključena opcija, vrlo ozbiljno se razmišlja o tome da SDS ima svoga kandidata. Ukoliko gradski ili opštinski odbori imaju jasan stav, to Predsjedništvo stranke, GO SDS, rukovodstvo stranke to neće spočitavati. Moramo krenuti od zadovoljstva naših odbora, jer je to naše biračko tijelo. Nećemo praviti zamjene, u smislu vi nas podržite tamo, mi ćemo ovamo, jer je to vještački, a gdje god tako radite nema uspjeha. Banjaluka u ovom momentu, kako vidim, imaće dva kandidata, da li će biti i treći opozicioni SDS-ov to ćemo da vidimo tek. To otvara put SNSD-u protiv kojeg mi imamo političku borbu, zato bi bilo dobro da imamo zajednički stav. Nama je prvi kandidat SDS-a uvijek. Nismo donijeli zvaničan stav danas ni nikakvu odluku kada je u pitanju bilo koja lokalna zajednica”, naveo je MIličević medijima.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare