Gorica Dodik i Anja Petrović se posvađale na Twitteru zbog Begićevog snimka

Vijesti 11. dec 202107:38 > 09:08 4 komentara
N1

Nakon odluke Ivana Begića, odbornika iz PDP-a da napusti ovu stranku i politiku zbog emitovanja njegovog porno snimka, ne smiruju se reakcije.

Na društvenim mrežama reagovala je i Gorica Dodik, kćerka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

“Pitajte Anju Petrović odakle u javnosti snimak jahanja i ovaj najnoviji snimak sa Begićem i Stanivukovićem. Samo toliko…”, napisala je na Twitteru Dodik.

Portparol PDP-a Anja Petrović joj je odgovorila upitavši je boji li se Boga.

Dodik je upitala kome je prodala snimak jahanja?!

“Ti i tvoj kolega Borenović odavno radite protiv Draška, ne pravi se naivna”, dodala je.

Petrović se na to nasmijala:

“E, neka ti čuvaš Draška od mene i Borenovića”, rekla joj je.

I predsjednik PDP-a Branislav Borenović reagovao je na društvenim mrežama. Kazao je da je Ivan Begić izdržao mnoge udarce, izdržat će i ovaj.

“Već je pokazao dovoljno hrabrosti, a to mnoge ne razlikuje. Udarali su ga na privatnost, na život, na njega, a što je najteže, na roditelje. Razgovarali smo, ali to će trajati”, rekao je Borenović.

Podsjetimo, Begić je jučer najavio da se povlači iz političkog života “nakon mjeseci ucjena, psihičkog maltretiranja i prijetnji”.

Begić je na zvaničnom Facebook profilu napisao kako je u javnost pušten njegov privatni snimak “koji se preko stranačkih baza naših protivnika šalje građanima i širi društvenim mrežama”.

“Zbog istog snimka traženo mi je pola miliona KM, a zbog pritisaka i prijetnji koje trpim moje zdravstveno stanje se naglo pogoršalo. Zbog svega toga danas sam ponovo kod psihijatra i ne osjećam se dobro. U politiku sam ušao čista srca i iskrenih namjera, ali prljava igra političkih protivnika više ne bira sredstva”, poručio je on.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare