Irfan Redžepagić, Anđelka Radišković, Ajla Paradžik i Milana Božić u Novom danu

Vijesti 09. jun 202313:43 0 komentara

U Novom danu ove subote gledajte:

Sportski menadžer, agent Irfan Redžepagić gost je Novog dana. Ususret finalu Lige prvaka pričamo koliko je važno, za momke koji danas igraju i treniraju fudbal u BiH, što Edin Džeko koji je također nekada igrao i trenirao fudbal u BiH, ima priliku igrati veliko finale u 37 godini života. Čovjek koji je dugo godina bio agent Edina Džeke, realizovao većinu njegovih velikih transfera, za Novi dan govoriće i o svom pozivu, transferima, bh. fudbalerima na tržištu, značaju ulaganja u bh. sport.

U Zenici se danas nastavljaju utakmice CEV Zlatne lige 2023. Ženska odbojkaška reprezentacija dočekuje ekipu Švedske, četiri dana kasnije ekipu Belgije. O očekivanjima za Novi dan govore reprezentativke Anđelka Radišković, Ajla Paradžik i Milana Božić.

Interaktivni seminar “Porodicom do uspjeha” u organizaciji Udruženja za pomoć djeci i roditeljima “Moja zvjezdica” koje je osnovano s ciljem pružanja pomoći roditeljima i djeci sa poteškoćama u razvoju, održava se danas i sutra u Sarajevu. Na čemu je fokus do uspjeha, koje su glavne teme, sa čim se susreću porodice, kome je seminar namjenjen, te kroz kakve sve borbe prolaze porodice djece sa poteškoćama u razvoju saznajmeo do Mersihe Galijatović – predsjednice Udruženja “Moja Zvjezdica”

Još jedan protest u Beogradu, šesti – “Srbija protiv nasilja”, tačno mjesec dana od prvog protesta. Uživo smo u Beogradu, kako je izgledao Beograd, šta je poručeno, kakve su reakcije, te da li već ima planova za naredni protest?

Crnu Goru u nedjelju čekaju vanredni parlamentarni izbori. Na adresu Državne izborne komisije stiglo je 17 lista, od kojih je komisija potvrdila njih 15. O prognozama, o tome da li će ijedna pojedinačna opcija imati dovoljnu većinu da sama formira vlast, o sudbini partija – Demokratske partije socijalista i Pokretu Evropa, za Novi dan govori doc. dr Nikoleta Đukanović sa Univerziteta Donja Gorica.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!