Kompanija Lykos opštini Čajniče na korištenje dala terensko vozilo

Vijesti 20. dec 202212:21 0 komentara
Lykos

Kompanija Lykos Balkan Metals sprema se za zimsku pauzu kada su geološka istraživanja u pitanju, ali sa pomoći lokalnim zajednicama ne prestaje ni tokom zimskih mjeseci. Naime, predstavnici kompanije donijeli su odluku da jedno od svojih terenskih vozila daju na korištenje Opštini Čajniče tokom zimskih mjeseci.

Prilikom primopredaje ključeva od ustupljenih vozila u prostorijama Opštine Čajniče, načelnik Goran Karadžić istakao je kako je ovo još jedan u nizu poteza kompanije Lykos Balkan Metals koji je za svaku pohvalu, nakon donacija i podrške koju su pružili ustanovama i infrastrukturi ovog područja, te da će automobil biti od velike koristi za tamošnje službe.

Čajniče je brdsko-planinski kraj u kojem postoji potreba za terenskim radom i terenskim vozilom, kako naše komunalne službe, civilne zaštite, tako i Doma zdravlja koji će, kada se ukaže potreba, ovim vozilom u zimskom periodu moći prevoziti pacijente, s obzirom na to da je Lada Niva automobil sa pogonom na sva četiri točka”, izjavio je Karadžić i dodao da je ovdašnje stanovništvo zadovoljno saradnjom sa kompanijom Lykos Balkan Metals i zahvalno na angažmanu koji je kompanija do sada imali u procesu geoloških ispitivanja te izrazio nadu da će ona polučiti rezultate.

Lykos
Lykos
Lykos
Lykos
Lykos

U ime kompanije Lykos Balkan Metals primopredaji vozila su prisustvovali izvršni direktor Dejan Nikolić i rukovodilac tehničke administracije Ljubiša Ristić. Nikolić je istakao kako je ovo gest znak zahvalnosti za odličnu saradnju koju su do sada imali sa ovom lokalnom zajednicom.

“Uvijek nam je zadovoljstvo kada na bilo koji način možemo pomoći lokalnoj zajednici u kojoj poslujemo jer smatramo da je to naša obaveza. Sigurni smo da će ovo vozilo u narednom periodu biti adekvatno iskorišteno za situacije u kojima je upotreba navedenog vozila korisna za svakodnevne aktivnosti stanovništva opštine Čajniče i lokalne samouprave. Drago nam je da je lokalna samouprava u Čajniču prepoznala korake koje poduzimamo kada je u pitanju društvena odgovornost kompanije, a naša saradnja će se, na obostrano zadovoljstvo, sigurno odvijati nesmetano i u periodu koji je pred nama”, poručio je Nikolić.

Kompanija Lykos Balkan Metals ima u planu da u narednom periodu pruži istu ili sličnu vrstu podrške i u drugim lokalnim zajednicama u kojima posluje.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!