„Kretao sam se ulicom i vidio sam dijete“: Sumnja se da je ovaj čovjek iz Banjskog polja posljednji vidio nestalu djevojčicu Danku

Regija 27. mar 202413:52 0 komentara
Danka Ilić

Danka Ilić (2) nestala je jučee oko 13.45 satu u Banjskom polju kod Bora, a kako kaže Dragan Dojčinović, jedan od mještana, okvirno u to vrijeme primjetio je nepoznato dijete na ulici.

Kako je pojasnio, išao je ulicom u selu kada je primjetio dijete, pretpostavlja djevojčicu, ali ne može da tvrdi da je u pitanju bila Danka.

„U nekom momentu kad sam se kretao ovdje ulicom vidio sam dijete, devojčicu. Poslije sam skrenuio i nastavio ulicom dalje. Ja živim oko 50m odavde. Dijete sam vidio, a kada sam se vratio nije ga bilo. To je bilo negdje oko 15 do 2. Kad sam se vratio bilo je prazno“, naveo je komšija Dragan Dojčinović.

Podsjetimo, malena Danka nestala je juče oko 13.45 sati u trenutku kada je njena majka davala vode drugom djetetu.

Potraga za djevojčicom traje i dalje, a na licu mjesta su pripadnici žandarmerije, vatrogasci i spasioci Gorske službe. Kako smo saznali sa lica mjesta, u sinoćnu potragu bilo je uključeno više od 350 ljudi.

Danka je na sebi imala ljubičaste pantalonice, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Sve informacije o potrazi za malenom dankom čitaje u našem LIVE BLOGU.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!