MUP KS: Pušten saobraćaj na glavnim saobraćajnicama, skup prošao bez incidenata

Vijesti 22. jun 202419:36 0 komentara
N1

Javni skup u pokretu "BH povorka ponosa", od Zemaljskog muzeja do Narodnog pozorišta protekla je bez incidenata, a glavna saobraćajnica je u potpunosti puštena za saobraćaj u 19.06 sati, saopćeno je iz MUP-a KS.

Ranije je najavljeno da će u vremenu od 18 do 21 sati u ulicama koje obuhvataju rutu kretanja učesnica i učesnika javnog skupa u pokretu “BH povorka ponosa” – od Historijskog i Zemaljskog muzeja, ulicama Zmaja od Bosne – Hiseta – Obala Kulina Bana – Kulovića, do Trga Susan Sontag, ispred Narodnog pozorišta – saobraćaj biti obustavljan etapno – u skladu s prolaskom učesnika manifestacije, te procjenom policijskih službenika koji će vršiti osiguranje skupa i regulisati saobraćaj.

Zbog povorke je danas izmijenjen i režim saobraćanja javnog gradskog prijevoza u periodu od 16 do 22.

Privremenu obustavu saobraćaja za vrijeme prolaska kolone učesnika manifestacije vršili su pripadnici MUP-a KS, a prestankom razloga za obustavu saobraćaja uspostavit će se redovan režim rada.

Glavna saobraćajnica je u potpunosti puštena za saobraćaj u 19.06 sati, a skup je prošao bez incidenata, saopćeno je iz MUP-a KS.

Program N1 televizije možete pratiti UŽIVO na ovom linku kao i putem aplikacija za Android|iPhone/iPad

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!